Om oss

En kompetent och flexibel elektriker

Vi är en erfaren och mångsidig elektrikerfirma med lång erfarenhet inom branschen. Vi besitter kunskap och kompetens för att utföra alla typer av elarbeten. Överlåt ansvaret för elektriciteten till oss - vi prioriterar alltid din säkerhet.

Utöver elektrikertjänster erbjuder vi även ett brett spektrum av bygg-, renoverings- och entreprenadtjänster. Vår erfarna personal inkluderar snickare, målare och projekledare. Dessutom har vi en omfattande kontaktbas som täcker alla nödvändiga kompetenser för entreprenader.

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får hög kvalitet oavsett typ av uppdrag. Våra anställda är välutbildade och behöriga, och vi utför alla typer av eldragningar och installationer. Vi betjänar både privatpersoner och företag.

Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina elbehov. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för dig när det gäller elektricitet.

Vi är stolta medlemmar i Elektriska installatörsorganisationen (EIO), vilket är en garanti för kvalitet och säkerhet. Vi innehar F-skattsedel och våra uppdrag är försäkrade.

En kompetent, prisvärd elektriker med säkerheten i fokus!