Elektriker Nynäshamn

En serviceinriktad elektriker i Nynäshamn

Välkommen till en serviceinriktad och kompetent elektriker i Nynäshamn. Vi utför service, kontroller och elinstallationer åt privatpersoner, företagare och bostadsrättsföreningar. Vi installerar och gör även service på solpanelsanläggningar. 

Är du i behov av en kompetent elektriker som kan utföra effektiva och säkra elarbeten? Välkommen att kontakta oss!

Vi erbjuder alla former av eltjänster och arbetar alltid hårt för att motsvara kundernas förväntningar. Vi erbjuder fullständig service och tar alla former av uppdrag, stora som små. Dessutom utför vi ett brett utbud inom, allt från mindre renoveringar till totalentreprenader. 


Elektriker Nynäshamn

Energisparande elinstallationer

Miljötänk och energieffektivitet är alltid i fokus för oss. Vi kan ge dig förslag som kommer att spara in sköna slantar varje månad  Vi hoppas att du blir en långsiktig kund hos oss – men vi åtar oss givetvis också enstaka enskilda uppdrag. Vi är en elektriker i Nynäshamn som du kan lita på helt enkelt!

Vårt samhälle är idag helt beroende av elektricitet. Tänk bara hur livet skulle se ut utan el. I stort sett allt i hemmet drivs av el och därför är det givetvis av största vikt att alla installationer är korrekt utförda.

Ska man installera vitvaror, elpannor och annat är det alltid viktigt att anlita en professionell elektriker för att man ska vara trygg i att arbetet blir korrekt utfört.

Korrekt dragen el kan dessutom hjälpa dig att få en lägre elräkning. Vi kan ge dig matnyttiga tips om hur du kan pressa elräkningen nedåt. Bra både för miljön och din plånbok – det finns roligare saker att slösa pengar på än elräkningen.

Lekmän bör inte hantera starkström

När behöver man egentligen anlita en certifierad elektriker? Tumregeln är att så fort det finns starkström inblandat i en installation eller reparation så bör ett proffs anlitas. Det kan handla om nyinstallationer av uttag, fasta ledningar och strömbrytare. Även byte mellan jordade och ojordade strömbrytare bör utföras av behörigt yrkesfolk då detta kan vara riskabelt.

Man kan göra mycket mer än att bara sätta ut vanliga vägguttag och lampkontakter. Låt kreativiteten flöda när det handlar om elinstallationer. Inbyggda spotlight som exempelvis kan skapa en mysig stämning i badrummet är ett exempel, integrerade system för ljudanläggningar och strömbrytare för fjärrstyrda lampor är några exempel på detta. Hör av dig till oss så får vi se vad vi kan hjälpa till med.

Det viktigaste är att man alltid sätter säkerheten i framsätet. Kontakta alltid en behörig elektriker om du är det minsta osäker. Vi har erfarenhet av alla typer av elinstallationer och bistår gärna våra kunder med rådgivning och elinstallationer.

ROT-avdragsgilla elektrikertjänster

Hushållsnära elarbeten omfattas numera av ROT-avdraget, vilket gör att du kan få våra tjänster till ett mycket fördelaktigt pris. Vi tar hand om pappersarbetet och ser att avdraget görs direkt på fakturan.

Söker du en elektriker som ligger i tiden så har du kommit rätt. VI har alltid högt i tak, våra kunder ska alltid känna sig välkomna och ställa de frågor som finns. Vi tar alltid emot konstruktiv kritik och bra förslag – det är sådant som gör att vi blir bättre och bättre på vårt jobb.

En kompetent elektriker i Nynäshamn

Vi är det självklara valet för den som är i behov av en kompetent elektriker. Men det finns alltid möjligheter till förbättringar och nya saker att lära sig inom elektrikeryrket. Samtliga våra elektriker är välutbildade och certifierade och vidareutbildar sig fortlöpande för att hänga med i den tekniska utvecklingen.

Kontakta oss redan idag – vi är beredda att bli din elektriker i Nynäshamn.

En kompetent, prisvärd elektriker med säkerheten i fokus!